Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Margo Małgorzata (5978 niezalogowanych)
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
Gosia1973 napisał:
ja piernicze.... po kiego grzyba ja się wogóle wypowiadam jakie są moje cele. Bardzo proszę odpowiedzieć na moje pytanie a nie dywagować na temat wychowywania dzieci... proszę o odpowiedzi zawarte w pytaniu
co sie tak unosisz??? dystansu troche do zycia... nie musze sie dopytywac - nie mam takieog obowiazku.... sama tak zadalas pytanie to tak odpowiedzialem... jesli nie powiesz o co Ci dokladnie chodzi to my nie wiemy o co Ci chodzi!!!!! wiec zejdz na ziemie...

ps. a po co kupowac dziecku mieszkanie?? zeby pozniej samo sobie w zyciu nie poradzilo????

A może to chodzi o co innego 39l dobry wiek na wielkie przygody
dobra spadam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
Chłopaki !!!!

bardzo dziękuje za wyrażenie zgody na przylot do Norwegii, powołam się na Was na lotnisku - jak i przy poszukiwaniu pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Gosia1973 napisał:
mój znajomy, który mieszka 25 lat w Toonto - Kanada ( dla tych którzy są gimbusami i skończyli tam edukacje ) - powiedział jedno bardzo mądre zdanie:

- jak byłeś nieudacznikiem w Polsce, to i na emigracji będzie to samo - wieczne narzekanie -

teraz mu wierze w 100% - mieszkacie latami poza granicą i te Polskie nawyki - źle, biednie, ciężko, nie ma pracy , wszystko drogie a w Angli dodają jako kolejny powód - deszcz pada....

a co robicie w kierunku swojego osobistego rozwoju???? nie mam na myśli image...

Ty najpier odwiedz lekarza... tego od glowy....

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Zapraszam zapraszam
Troszkę pieniążkiow wpłynie z turystyki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
AndersB napisał:
Anna82 napisał:
Ja znając język norweski szukałam pracy 3 miesiące w Stavanger.
Takich jak Ty Gosiu w Oslo są tysiące, a pamiętaj że pierwszeństwo zawsze ma norweg, później czarny i skośny i gdzieś na szarym końcu polak.
Ale życzę powodzenia.
...polak z norweskim, polak z angielskim a polak bez języka?

Andres bez języka szanse spadają poniżej zera ale to każdy musi się przejechać na własnej skórze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ja nie rozumiem, co Wy sie wszyscy z Gosia1973 tak szarpiecie Niech jedzie gdzie chce i kiedy chce. Jak sobie poscieli, tak sie wyspi. Dostala pare madrych rad, ale wbila sobie do glowy te kariere w Norwegii, to niech ja robi. Jest napalona, jak szczerbaty na suchary i zadne, rozsadne argumenty do niej nie docieraja.

Z tego co ja zrozumialam, to ona zarabia 3 tys., a maz chyba sporo wiecej. Rozumiem, ze to nie kokosy, ale mozna spokojnie zyc. Jednak widac, ze kobietka zdesperowana jest, zeby cos w zyciu zepsuc, to niech sobie psuje. Mojego nie zepsuje. Niech nawet wsiada w pierwszy lepszy samolot i laduje jutro w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
oj w błedzie jesteś... nic nie psuję - wraz z mężem nie chcemy dłużej mieszkać w Polsce i tyle - ot cała filozofia ...
ps. żarty żartami - jestem poważną 39 letnią kobietą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
LucynaBogdanska napisał:
Pszepraszam ale ja tez nie rozumie?? Masz 3tys miesiecznie i chcesz do NO?? Ale ok nie musze rozumiec!!
przepraszam Cie bardzo ale w Warszawie na przyklad 3tysiace to znaczy ze jestes duuuzo pod kreska...
to nie sa zadne kokosy... moze tam u Ciebie to duzo jak mamusia i tatus daja jedzonko i pokoj w domu rodzinnym na wiosce, gdzie postawienie chaty to 100k pln buahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
dokładnie Yadsek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok